Bezoek

Openingstijden

Op nationale- en christelijke feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Vrij te bezoeken op
  zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur en
  zondag tussen 13.00 en 17.00 uur
en op afspraak 033 465 16 17

Gallery gesloten op:

vrij te bezoeken
Rondleiding met uitleg van gebouw en schilderijen wordt gegeven aan groepen van min. 8 personen en dienen van te voren worden aangemeld.
De kosten bedragen €15,- p.p.

Adres

Color House
Heiligenbergerweg 171
3816 AJ Amersfoort
The Netherlands

tel. 033 465 1617

Route beschrijving

Color House ligt aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Leusden.
Als u op de A28 rijdt, neemt u afslag nr. 7 “Leusden”, boven aan de afslag richting Leusden rijden, dan bij het 2e stoplicht rechtsaf, 3e stoplicht weer rechtsaf (Heiligenbergerweg). De weg volgen tot over het viaduct vervolgens na de 1e stoplichten ziet u links National Gallery Color House liggen. 

Parkeren

Goede en gratis parkeergelegenheid vindt u 50m richting Leusden bij de stadsboederij “De Vosheuvel” (Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort).

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer, neem dan voor de hoofdingang op station Amersfoort buslijn 17 en 80. Stap dan uit bij bushalte Haydnstraat. Vandaar is het in de rij-richting van de bus een paar minuten lopen naar Color House.

Via Waterlijn

U kunt Color House ook per boot bereiken. De Stichting Waterlijn te Amersfoort vaart in de periode april – oktober regelmatig vanuit de binnenstad naar de Stadsboerderij “Vosheuvel”. Het is een prachtige tocht door de grachten van de oude binnenstad en via de Heiligenbergerbeek, naar de aanlegsteiger in de nabijheid van de stadsboerderij en Color House brengt. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.amersfoort-rondvaarten.nl

error: Content is protected !!