Bezoek

Openingstijden

vrijdag en zaterdag van 11:00 - 17:00
zondag van 13:00 - 17:00

Op nationale- en christelijke feestdagen kunnen afwijkende openingstijden gelden.

1e en 2e Paasdag 2023 open van 13:00 tot 17:00

Toegangprijs

De toegangsprijs voor de galerie is
€ 6,- per volwassen
€ 2,- voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar
jonger dan 12 jaar gratis

Voor rondleiding met uitleg van gebouw en schilderijen geldt een opslag van €10,-. Rondleidingen worden gegeven voor groepen van af 8 personen.
Rondleidingen dienen van te voren worden geregeld.

Adres

Color House
Heiligenbergerweg 171
3816 AJ Amersfoort
The Netherlands

tel. 033 465 1617

Route beschrijving

Color House ligt aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Leusden.
Als u op de A28 rijdt, neemt u afslag nr. 7 “Leusden”, boven aan de afslag richting Leusden rijden, dan bij het 2e stoplicht rechtsaf, 3e stoplicht weer rechtsaf (Heiligenbergerweg). De weg volgen tot over het viaduct vervolgens na de 1e stoplichten ziet u links National Gallery Color House liggen. 

Parkeren

Goede en gratis parkeergelegenheid vindt u 50m richting Leusden bij de stadsboederij “De Vosheuvel” (Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort).

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer, neem dan voor de hoofdingang op station Amersfoort buslijn 17 en 80. Stap dan uit bij bushalte Haydnstraat. Vandaar is het in de rij-richting van de bus een paar minuten lopen naar Color House.

Via Waterlijn

U kunt Color House ook per boot bereiken. De Stichting Waterlijn te Amersfoort vaart in de periode april – oktober regelmatig vanuit de binnenstad naar de Stadsboerderij “Vosheuvel”. Het is een prachtige tocht door de grachten van de oude binnenstad en via de Heiligenbergerbeek, naar de aanlegsteiger in de nabijheid van de stadsboerderij en Color House brengt. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.amersfoort-rondvaarten.nl

error: Content is protected !!